Badal Haji

Ayo, bersama-sama kita menjalankan kewajiban agung ini dengan penuh kecintaan dan keikhlasan

Pakej Kami

Badal Haji

“Langkahilah perjalanan spiritual yang bermakna dengan pakej Haji Badal kami yang istimewa! Memenuhi tanggungjawab agama secara amalan, anda dapat menjalankan ibadah Haji Badal untuk orang yang tidak dapat pergi sendiri, membawa mereka lebih dekat kepada Allah SWT. Bersama kami, anda akan disertai dengan keamanan dan keselesaan sepanjang perjalanan, memastikan setiap detik di Tanah Suci dihargai dengan sempurna. Sertailah kami dalam menjalankan tugas suci ini dengan penuh keikhlasan, dan jadikan pengalaman Haji Badal anda sebagai titik tolak untuk mengekalkan ikatan spiritual yang kukuh dengan Yang Maha Esa serta memberikan keberkatan kepada sesama.”

Testimoni

Apa kata pelanggan Kami?

Kami berbangga untuk kepuasan tetamu kami dengan pengalaman terbaik.
Baca apa yang mereka katakan.

“Teruskan cara amalan yang dikendalikan di Arafah. A+ diberikan untuk Ustaz atas bimbingan, sembahyang Tahajjud, doa di Arafah dan kuliah di Mina yang fokus tentang ibadah Haji”
Haji Kamarol Ridzuan
“Suka akan bimbingan yang disampaikan. Lawatan yang dibawa dan pengalaman ini akan saya terangkan pada kenalan dan saudara mara saya”
Hajjah Azizah Zainol
“Sangat berpuas hati. InsyaAllah saya akan ceritakan pengalaman perjalanan ini kepada saudara mara dan teman-teman yang bakal menjadi Tetamu Allah“
Hajjah Jamilah Awang
“Saya sangat berpuas hati dan mengucapkan setinggi-tinggi tahniah kerana Ustaz berjaya melaksanakan tugas dengan baik. Jazakallahu khairan kathira“
Haji Sariman Tasmin
Scroll to Top