Haji

 Sertailah kami dalam menjalankan kewajiban suci ini, dan jadikan pengalaman Haji anda sebagai tonggak penting dalam perjalanan spiritual dan kehidupan anda!

Pakej Kami

Haji

“Langkahlah ke arah keberkatan dan pemenuhan rohani dengan pakej Haji kami yang istimewa! Sertai kami dalam menunaikan rukun Islam yang utama ini di Tanah Suci, di mana anda akan menyaksikan sendiri kebesaran dan keagungan Kaabah, serta melaksanakan ibadah-ibadah yang suci di Mekah dan Madinah. Dengan pakej perjalanan kami, anda akan diberi perkhidmatan yang terbaik dari permulaan hingga akhir, memastikan setiap aspek perjalanan anda diuruskan dengan teliti dan penuh kecemerlangan. Jadikan perjalanan haji anda sebagai titik tolak untuk transformasi rohani dan kesedaran diri, sambil memupuk hubungan yang erat dengan Allah SWT dan menikmati kebersamaan dengan jemaah Muslim dari seluruh dunia.”

Testimoni

Apa kata pelanggan Kami?

Kami berbangga untuk kepuasan tetamu kami dengan pengalaman terbaik.
Baca apa yang mereka katakan.

“Teruskan cara amalan yang dikendalikan di Arafah. A+ diberikan untuk Ustaz atas bimbingan, sembahyang Tahajjud, doa di Arafah dan kuliah di Mina yang fokus tentang ibadah Haji”
Haji Kamarol Ridzuan
“Suka akan bimbingan yang disampaikan. Lawatan yang dibawa dan pengalaman ini akan saya terangkan pada kenalan dan saudara mara saya”
Hajjah Azizah Zainol
“Sangat berpuas hati. InsyaAllah saya akan ceritakan pengalaman perjalanan ini kepada saudara mara dan teman-teman yang bakal menjadi Tetamu Allah“
Hajjah Jamilah Awang
“Saya sangat berpuas hati dan mengucapkan setinggi-tinggi tahniah kerana Ustaz berjaya melaksanakan tugas dengan baik. Jazakallahu khairan kathira“
Haji Sariman Tasmin
Scroll to Top