Mesir Tour

Sertailah kami dalam petualangan ke Mesir yang akan memberikan inspirasi sepanjang hayat

Pakej Kami

Mesir Tour

“Terokai keajaiban kuno dan keindahan semulajadi yang menakjubkan dengan pakej percutian kami ke Mesir! Nikmati pemandangan piramid yang megah di Giza, jelajahi harta bersejarah di Lembah Para Firaun, dan merasai kehidupan tepi sungai di tepi Sungai Nil yang legendaris. Dengan pakej percutian kami, anda akan diiringi oleh pemandu tempatan yang pakar, memastikan pengalaman yang mendalam dan bermakna. Jadikan perjalanan anda ke Mesir sebagai memori yang tidak terlupakan sambil menggali sejarah dan budaya kuno yang menarik.”

Testimoni

Apa kata pelanggan Kami?

Kami berbangga untuk kepuasan tetamu kami dengan pengalaman terbaik.
Baca apa yang mereka katakan.

“Teruskan cara amalan yang dikendalikan di Arafah. A+ diberikan untuk Ustaz atas bimbingan, sembahyang Tahajjud, doa di Arafah dan kuliah di Mina yang fokus tentang ibadah Haji”
Haji Kamarol Ridzuan
“Suka akan bimbingan yang disampaikan. Lawatan yang dibawa dan pengalaman ini akan saya terangkan pada kenalan dan saudara mara saya”
Hajjah Azizah Zainol
“Sangat berpuas hati. InsyaAllah saya akan ceritakan pengalaman perjalanan ini kepada saudara mara dan teman-teman yang bakal menjadi Tetamu Allah“
Hajjah Jamilah Awang
“Saya sangat berpuas hati dan mengucapkan setinggi-tinggi tahniah kerana Ustaz berjaya melaksanakan tugas dengan baik. Jazakallahu khairan kathira“
Haji Sariman Tasmin
Scroll to Top