Palestine & Jordan

Ayuh, jadikan percutian anda bermakna dengan memilih pakej Palestine & Jordan!

Pakej Kami

Palestine & Jordan

“Jelajahi keindahan sejarah dan budaya yang kaya dengan memilih pakej percutian kami ke Palestine & Jordan! Saksikan keunikan kota suci seperti Jerusalem dan Bethlehem, serta jelajahi keajaiban Petra yang megah di Jordan. Dengan pakej kami, anda tidak hanya akan merasai pengalaman pelancongan yang tidak dapat dilupakan, tetapi juga memberikan sumbangan kepada masyarakat tempatan yang memerlukan sokongan. Sertai kami dalam mengeksplorasi destinasi yang memukau ini sambil membangunkan kesedaran dan memupuk persefahaman.”

Testimoni

Apa kata pelanggan Kami?

Kami berbangga untuk kepuasan tetamu kami dengan pengalaman terbaik.
Baca apa yang mereka katakan.

“Teruskan cara amalan yang dikendalikan di Arafah. A+ diberikan untuk Ustaz atas bimbingan, sembahyang Tahajjud, doa di Arafah dan kuliah di Mina yang fokus tentang ibadah Haji”
Haji Kamarol Ridzuan
“Suka akan bimbingan yang disampaikan. Lawatan yang dibawa dan pengalaman ini akan saya terangkan pada kenalan dan saudara mara saya”
Hajjah Azizah Zainol
“Sangat berpuas hati. InsyaAllah saya akan ceritakan pengalaman perjalanan ini kepada saudara mara dan teman-teman yang bakal menjadi Tetamu Allah“
Hajjah Jamilah Awang
“Saya sangat berpuas hati dan mengucapkan setinggi-tinggi tahniah kerana Ustaz berjaya melaksanakan tugas dengan baik. Jazakallahu khairan kathira“
Haji Sariman Tasmin
Scroll to Top